yandex metrica
Duyuruyu Kapat
Türkiyenin Lider Simülasyon Merkezi Forumuna Hoşgeldiniz!

Değerli kullanıcımız; eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, öncelikle Forum Kuralları'nı okumanızı rica ediyoruz. Forumumuzda özgürce bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için lütfen ÜYE olunuz. Üye olmayanlar forumumuzun birçok imkanından yararlanamazlar.
Eğer zaten üyelik hesabınız bulunuyor ise, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, GİRİŞ yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir)

ATS HABER Amerikan Truck Simulator ve PC Gaming Show

'ATS Güncel Oyun Haberleri' forumunda İMPaRaToR tarafından 17 Haziran 2015 tarihinde açılan konu

  1. İMPaRaToR

    İMPaRaToR SM Team Ceo
    Site Yetkilisi Kurucu

    Katılım:
    15 Eylül 2014
    Mesaj:
    3,118
    Alınan Beğeniler:
    3,594
    Ödül Puanları:
    113
    Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra American Truck Simulator'dan yeni haberler elimize ulaştı. Electronic Entertainment Expo 2015 canlı yayını, American Truck Simulator yeni web sitesi ve daha birçok detay çevirimzde!

    Türkçe Çeviri:

    Amerikan Truck Simulator PC Oyun Gösterisi

    Biz American Truck Simulator'ü Los Angeles'taki E3 yanında yer alarak ve onlarında PC Gaming Show'unun bir parçası olarak halka göstermek için PC Gamer Magazin tarafından nazik bir davet aldık. Biz Avrupalılar için Aslında yarın olucak ama gece geç olsa bile günün sonunda, burada olacak!

    [​IMG]


    Oyun sektörünün gözü şimdi Kuzey Amerika'daki en büyük yıllık oyun olayı olan E3 2015'e kilitlendi. Biz American Truck Simulator'ün sadece kısa bir video klibinin parçası olmasından bile mutluyuz. Her neyse, oradaki iyi şirketler vardır: Blizzard Entertainment, Bizim Çek arkadaşları, Czech buddies at Bohemia Interactive, Cloud Imperium Games, Devolver Digital, Microsoft, Square Enix ve daha birçok en iyi PC oyun geliştiricisi ve yayıncınınsın içinde PC Gaming Show'da yerini alıyor.

    PC Gamer Twitch kanalında canlı olarak gösteriyi izleyebilirsiniz ve olayları tartışabilirsiniz. Twitter aracılığı ile #pcgamingshow. Akış 5 PM PDT (12 AM UTC, 2 AM CEST)'da başlar, bir saat sonra 6 PM PST (1 AM UTC, 3 PM CEST)'da gösteri başlıyor. Tam E3 programına buradan ulaşabilirsiniz.

    [​IMG]


    Bu arada, zaten altı çizili olan American Truck Simulator bağlantısına tıklamayı hiç düşündünüz mü?


    [​IMG]

    American Truck Simulator Offical Trailer Scs Softwere:



    English (İngilizce):

    American Truck Simulator at PC Gaming Show

    We have been kindly invited by the PC Gamer magazine to show a bit of American Truck Simulator to the public as part of their PC Gaming Show, taking place in Los Angeles alongside E3. The day is here at last, even if for us Europeans it's actually so late at night that it happens to be tomorrow.

    The eyes of the gaming industry are now fixed on E3 2015, the largest annual gaming event in Northern America. We are happy that American Truck Simulator can be a part of it, even if only in the form of a short video clip. Anyway, we are in good company there: Blizzard Entertainment, our Czech buddies at Bohemia Interactive, Cloud Imperium Games, Devolver Digital, Microsoft, Square Enix and more of the best developers and publishers in PC gaming are taking part in the PC Gaming Show.

    You can watch the event live on PC Gamer’s Twitch channel and discuss the show on Twitter via #pcgamingshow. The stream starts at 5 PM PDT (12 AM UTC, 2 AM CEST), the show starts an hour later at 6 PM PDT (1 AM UTC, 3 AM CEST). Full E3 schedule is available here.

    By the way, did you think to click the underlined American Truck Simulator link already?


    Çeviri tamamen Simülasyon Merkezi tarafından itina ile yapılmıştır.

    :sm.net: KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR :sm.net:
     
  2. {_KeReM_}

    {_KeReM_} [Silver Üye]
    Silver Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2014
    Mesaj:
    325
    Alınan Beğeniler:
    24
    Ödül Puanları:
    18
    Çeviri için teşekkürler abi... Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum...
     
  3. İMPaRaToR

    İMPaRaToR SM Team Ceo
    Site Yetkilisi Kurucu

    Katılım:
    15 Eylül 2014
    Mesaj:
    3,118
    Alınan Beğeniler:
    3,594
    Ödül Puanları:
    113
    Tahminen sene sonu bekleniyor ama hiçte belli olmaz nezaman çıkacağı Kerem. Scs'yi biliyoruz :) 
     
  4. zuhida96

    zuhida96 Kurucu
    Site Yetkilisi Kurucu

    Katılım:
    29 Kasım 2014
    Mesaj:
    3,490
    Alınan Beğeniler:
    1,369
    Ödül Puanları:
    113
    Bekleyip göreceğiz, bilgilendirme için teşekkürler.
     
  5. serkanyo

    serkanyo Yeni Üye
    Kullanıcı

    Katılım:
    17 Haziran 2015
    Mesaj:
    1
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    teşekkürler güzel paylaşım
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş