yandex metrica
Duyuruyu Kapat
Türkiyenin Lider Simülasyon Merkezi Forumuna Hoşgeldiniz!

Değerli kullanıcımız; eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, öncelikle Forum Kuralları'nı okumanızı rica ediyoruz. Forumumuzda özgürce bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için lütfen ÜYE olunuz. Üye olmayanlar forumumuzun birçok imkanından yararlanamazlar.
Eğer zaten üyelik hesabınız bulunuyor ise, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, GİRİŞ yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir)

ETS 2 DESTEK TIR sorunu

'Destek Talepleri' forumunda aziz_20 tarafından 20 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

  1. aziz_20

    aziz_20 Gayretli Üye
    Kullanıcı

    Katılım:
    11 Şubat 2015
    Mesaj:
    52
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    oyunda benden başka tır yok
    diger tırların hiçbiri gözükmüyor
    benzin istasyonunda dahi tır yok nedeni nedir
    kullandıgım bir yamadan dolayı mıdır
    yoksa başka sorun mu vardır
    acaba neden???
     
  2. zuhida96

    zuhida96 Kurucu
    Site Yetkilisi Kurucu

    Katılım:
    29 Kasım 2014
    Mesaj:
    3,499
    Alınan Beğeniler:
    1,385
    Ödül Puanları:
    113
    Kullandığın bir moddan dolayı olabilir.
     
  3. aziz_20

    aziz_20 Gayretli Üye
    Kullanıcı

    Katılım:
    11 Şubat 2015
    Mesaj:
    52
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    [​IMG]

    kullandıgım modlar bunlar sizce hangisinden olabilir
    yardımınız için çok teşekkürler
     
  4. zuhida96

    zuhida96 Kurucu
    Site Yetkilisi Kurucu

    Katılım:
    29 Kasım 2014
    Mesaj:
    3,499
    Alınan Beğeniler:
    1,385
    Ödül Puanları:
    113
    [​IMG]

    Üstü kımızı çizili olanları sil at.Onla mod dosyası değil.Etkiliyen mod yeşil ile işaretlediğim olabilir.Birde mod yöneticisi panelinde modlar aktif iken uyumsuz olan yeşil değildir onlarıda sil.Sonra bir dene...
     
  5. aziz_20

    aziz_20 Gayretli Üye
    Kullanıcı

    Katılım:
    11 Şubat 2015
    Mesaj:
    52
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    [​IMG]

    sizin dediginiz modda sorun yokmuş
    sorun olan mod kenworth k100  edit pingo v2.4.scs moduymuş
    hepsini tek tek denedim sadece bu modda kayboluyor
    bu modu sildim şuan sorun yok
    herşey için teşekkürler
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş